Quaero Systems Desk Scanners

Scanner Datamatrix  Tubes or the 2Dscanner datamatrix on instruments

Door de grote verscheidenheid aan processen, coderingen, materialen, en condities zijn de eisen en wensen voor een goed lopend scanproces telkens verschillend. Quaero Systems heeft voor elke toepassing de juiste scanner in haar portfolio opgenomen.

Quaero Systems desktop scannner image
Dscan datamatrix scanner: Effectief en snel voor het scannen van gecodeerde datamatrix medische instrumenten en 2D tubes

Quaero Systems data matrix instruments tubes desktop scannner
Dscan datamatrix scanner: Effectief en snel voor het scannen van gecodeerde datamatrix medische instrumenten en 2D tubes.
Dscan is een compacte slimme datamatrix scanner die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in medische toepassingen. De behuizing is schokbestendig, stofdicht en spatwaterdicht voor het snel en eenvoudig reinigen van het apparaat. Dscan is uitgerust met BlueLED technologie zodat kleine 2D codes, zoals gebruikt op medische instrumenten, met extra nauwkeurigheid gescand kunnen worden. Codes variërend van 1 mm tot 14 mm die op instrumenten worden geëtst, gegraveerd en met lasermarkering worden met gemak gescand. De behuizing maakt gebruik van MagFIX om een stabiele plaatsing en het gebruik veilig te stellen. Dscan wordt via de USB poort direct aangesloten op een computer. Instellen via COM-poort emulatie is ook mogelijk. Dscan is USB-powered. Er zijn dus geen extra stroomkabels of andere kabels nodig, dit voor een nette en snelle installatie.

Barcode desk scanner 

Barcode desk scanner: Leest snel en effectief datamatrix ,1D barcodes (“streepjes codering”), GS1 op etiketten en gecodeerde tubes

Desktop Barcode scanner image
Barcode desk scanner: Leest snel en effectief datamatrix ,1D barcodes (“streepjes codering”), GS1 op etiketten en gecodeerde tubes

Scanner options image

De barcode desk scanner van Datalogic geeft de juiste functionaliteit voor het scan proces van Laboratoria, ziekenhuizen en apotheken. U houdt u handen vrij en de scanner scant, zowel de GS1, 1D barcodes en datamatrix.

Quaero Systems Handheld scanners

De handheld scanner van Datalogic bieden de juiste functionaliteiten voor de scan processen van Laboratoria, ziekenhuizen en apotheken. Rekening houdend met de omstandigheden,scant u doeltreffend bij koude temperaturen of bijvoorbeeld in steriele ruimtes.

Quaero Systems hand scannner image
Quaero Systems Handheld scanners

Quaero Systems ondersteunt u bij het inrichten van de werklocaties. Quaero Systems ondersteunt uw processen met de aanwezige hardware. Heeft u speciale wensen en eisen dan adviseren wij u graag in de juiste keuze.

 

 

 

 

Contact