Afbeelding9

Health Care

Quaero Systems vertaalt SOP’s en logistieke omgevingen naar bestaande dynamische situaties. Medische apparatuur en instrumenten worden gescand, uniek geïdentificeerd en opgeslagen in de centrale database,tezamen met informatie over fysieke locatie, bewerkingsstap, status, eigenaar(s) en dergelijks. Hierdoor zijn alle items volledig “in control”.

Afbeelding10

Life Science

Alle informatie over onderzoeken, projecten, materialen en opslag locatie opgeslagen in één database geeft een uniek inzicht in de werkzaamheden van alle bestaande en lopende projecten. Herleiden en terughalen van biometrische collecties is hiermee gewaarborgd.

Afbeelding8

Biobank

Houd volledige controle over het logistieke proces van bio-bank met Quaero Systems Logistiek procesmanagement. Alle stappen van registratie, verwerking, opslag, rapporten, picklijsten, retrieval en meer, zijn opgenomen in één database. Hiermee ontstaan waardevolle datacollecties en geeft het u een volledige controle over uw biobank. Quaero Systems voldoet aan de eisen van Ethiek en Governance voor Biobanking.

Afbeelding12

Quaero Systems

Quaero Systems is gespecialiseerd in onderzoekslogisitieke oplossingen. Door het coderen van alle onderzoeksmaterialen versnellen we de logisiteke processen en maken het traceren van de fysieke locatie van alle onderzoeksmaterialen mogelijk. Quaero Systems kan omgaan met alle gangbare bestaande coderingsstandaarden zoals alfanumeriek, barcode, Datamatrix en RFID. Onderzoeksprocessen worden, afhankelijk van de coderingsmethode, ontworpen.

Afbeelding13

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws van Quaero Systems of schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Afbeelding16

Contact

Telefoon: +31 (0)85–3001300
E-mail: info@quaerosystems.com
BioScience Center
Runderweg 6
8219 PK Lelystad

Nieuwsbrief / newsletter